Najnovšie recenzie zo sekcie Taburety
- Dobrá kvalita. Slušná cena. Prišlo to skoro.
- Chcel som malú tapacírovanú taburetku na kolečkách aby uniesla mojich 120 kg a takú som si kúpil za slušnú cenu. Prišla mi bez poškodenia, skoro ,tak som spokojný
- Dobrá cena.
- prakticka taburetka s uloznym priestorom
dobrá cena a kvalita.
Krasne
Spokojnosť veľmi
Spokojná veľmi
Spĺňa naše požiadavky cena,kvalita.
Bola som veľmi spokojná
Veľmi pekný tovar
Tovar budem vracať. Mojou chybou, lebo nevšimla som si, že nemá odkladací priestor a kamarátka, pre ktorú to mal byť darček, potrebuje aby mala odkladací priestor. Inak taburetka je krásna a materiál veľmi príjemný.
výhoda
Taburetka je kvalitná a mocná.
- Dostatočne vysoká taburetka, pekná, ľahká, ale pevná. Pohodlná na sedenie, veľká nosnosť.
Truhlica je krásna, už mi zdobí kuchyňu.
- Taburetka sama o sebe je výborná, nemám výhrady
- Žiaľ, nemáte žiadnu garanciu, že tovar aj príde v poriadku. Taburetka prišla poškodená, pretože nebola patrične zabalená. Ešte som nezažila, aby bol takýto druh tovaru poslaný ako kus handry len tak v igelite, žiadna bublinková fólia. Tovar som bola reklamovať, reklamácia bola vybavená vrátením peňazí. Ale ja som o tovar mala stále záujem, navyše som mala na danú objednávku aj malú zľavu. Na linke služieb zákazníkov nebolo možné dopátrať sa spojenia so živou osobou, ktorá by mi v tejto veci vedela pomôcť, iba nekonečné bludisko stláčania čísel k nikam nevedúcim odkazom. Skúsila som teda komunikáciu mailom, pretože mi bolo jasné, že keď urobím novú objednávku, bude nasledovať ten istý scenár a potrebovala som zaistiť, aby mi druhý kus zabalili, aby sa predišlo poškodeniu. Pani mi poslala odpoveď, ktorá nebola vôbec k veci, ani nezodpovedala realite, moju žiadosť úplne odignorovala a na moju ďalšiu odpoveď sa už ani neobťažovala reagovať. Objednala som teda taburetku znova, tentokrát už bez zľavy. Opäť prišla nezabalená a opäť poškodená, ale menej, ako tá pôvodná a pretože som tovar chcela a potrebovala, rozhodla som sa taburetku si ponechať, pretože ani na 3., ani na 10. pokus by sa mi nepodaril docieliť iný prístup. Pozdravujem Lidl, až sa časom naučíte, ako sa má baliť takýto druh tovaru, možno by som si raz objednala aj ďalší kus.
pre deti uzasne
- Jednoduché skladanie , cena
SONGMICS Taburet Hinessa tmavosivý
Pridané: 26. októbra 2023
(naposledy upravené 26. októbra 2023)
Zakúpený v Houseland
- Rýchle vybavenie a dodanie mojej objednávky. Ďakujem
Zobrazujem 81 - 100 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Ďalšie »